Armaturjonsson

Armaturjonsson Golvvärme

Ett komplett golvvärmessystem!

Armaturjonsson Golvvärme

 Ett komplett system för vattenburen golvvärme - Armaturjonsson Golvvärme. Systemet lämpar sig för projekt av alla tänkbara storlekar. ReTherm Kruge hjälper till med produktval, materialberäkningar, tekniska beräkningar och ritningar för rörläggning till projekt.

Hur funkar systemet?

Vårt system går att lägga med Armaturjonsson EASY skivor, gjuta in, eller i träbjälklag. Med golvvärmeskivorna bygger rörinstallationen 17 mm och har en snabb reaktionstid på ca 45 minuter. En lösning med ingjutning är den mest prisvärda vi har, men som också har längre reaktionstid. 

Våra golvvärmerör är antingen PE-RT eller Alu-Pex och lämpar sig båda utmärkt för golvvärme. PE-RT rören är prisvärda, flexibla och passar till alla former av vattenburen golvvärme. Alu-Pex rören leder värmen ca 20% mer effektivt och är optimala då man inte önskar oönskade rörelser och missljud. 

Armaturjonsson golvvärmerör alu-pex

 

Smart Styrning

 

Smart styrning av ditt inneklimat med ett uppkopplat golvvärme-system och radiatorsystem. Styr båda från din smartphone med ett knapptryck. Komplettera med tillbehör, såsom sensorer för fönster och dörrar och smarta eluttag. Systemet kopplas enkelt upp med en gateway, som sköter kopplingen mellan användaren och systemet. Systemet styrs sedan enkelt hemifrån eller på distans med en app. 
ladda ner appen

Armaturjonsson golvvärme smart styrning